Anunturi proiecte/Evenimente Anunturi proiecte/Evenimente

Înapoi

În atenția experților și jurnaliștilor din Norvegia, Islanda și Liechtenstein: Schimb de experiență în România pentru viitoare colaborări bilaterale

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) organizeaza două vizite de studiu în România adresate reprezentanților entităților relevante (ONG-uri, autorități locale, instituții publice etc.) din Norvegia, Islanda și Liechtenstein (State Donatoare) care acționează în zonele de dezvoltare socială și locală și, de asemenea, adresate jurnalistilor din Statele Donatoare.

Vizitele vor avea loc în perioada 12-20 noiembrie 2017 și 19-27 noiembrie 2017, fiecare grup fiind format din 12 persoane. Agendele celor două vizite de studiu sunt disponibile pentru consultare (Agendă Vizită de studiu 12-20.11.2017 și Agendă Vizită de studiu 19-27.11.2017)

În timpul fiecărei vizite de studiu, participanții din Statele Donatoare vor lua parte la întâlniri cu entitățile relevante din România care activează în domeniul social și vor efectua vizite pe teren la proiectele finanțate în cadrul Programului RO10. Toate costurile pentru participarea la vizitele de studiu vor fi acoperite de FRDS (transportul la toate întâlnirile cu microbuzul, cazarea și masa în timpul vizitelor, rambursarea costurilor de transport către și dinspre România).

Mai multe informații despre vizitele de studiu si program sunt disponibile aici:

  1.       http://www.granturi-corai.ro/en/-/apel-deschis-pentru-participare-schimb-de-experienta-in-romania-pentru-viitoare-colaborari-bilaterale
  2.       https://eeagrants.org/programme/view/RO10/PA11
  3.       https://eeagrants.org/programme/projectoverview/RO10/PA11

Pentru detalii, puteti contacteze organizatorii la adresa bilaterale@frds.ro sau SDabu@frds.ro.