Anunturi proiecte/Evenimente Anunturi proiecte/Evenimente

Înapoi

Conferinta lansare program RO10

Marti, 17 decembrie 2013, Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, în calitate de Operator al Programului RO10 "Copii si tineri la risc şi Initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si promovarea incluziunii sociale (CORAI)" va organiza, in Bucuresti, conferinta de lansare a Programului finantat în cadrul Granturilor SEE 2009-2014.

La eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai Ambasadei Regatului Norvegiei si ai altor ambasade în Romania, reprezentanti ai Ministerului Fondurilor Europene, Ministerului Finantelor Publice, Partenerului de Program din partea Statelor Donatoare, reprezentanti ai altor Operatori de Program, institutii publice centrale si locale, precum si ai societatii civile.

Cu acelasi prilej, se vor lansa doua apeluri de propuneri de proiecte intitulate „Sinergii pentru viitor" care vor sprijini initiative adresate copiilor si tinerilor la risc. Solicitantii eligibili pentru aceste apeluri de proiecte sunt entitati publice si organizatii neguvernamentale cu activitate în domeniu.

Pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale cu entitati din statele donatoare, Operatorul de Program pune la dispozitia celor interesati fonduri pentru identificarea partenerilor din Norvegia, Islanda si Liechtenstein, si pregatirea, in colaborare, a propunerilor de proiecte.

Mai multe informaţii despre cele două apeluri de proiecte si fondurile pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale se gasesc la adresa www.frds.ro

Participarea la conferinta se face pe baza de invitatie.

Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa pregateasca proiecte pentru apelurile de proiecte, vor fi organizate, începând din luna ianuarie 2014, sesiuni de informare la nivel regional.