Anunturi proiecte/Evenimente Anunturi proiecte/Evenimente

Înapoi

In prima parte a lunii mai 2014, FRDS intentioneaza sa organizeze, la Bucuresti, un seminar destinat intaririi relatiilor bilaterale si facilitarii identificarii de parteneri de proiect din Statele donatoare

In prima parte a lunii mai 2014, FRDS intentioneaza sa organizeze, la Bucuresti, un seminar destinat intaririi relatiilor bilaterale si facilitarii identificarii de parteneri de proiect din Statele donatoare, pentru dezvoltarea si implementarea unor proiecte in cadrul Apelului Coerent.

Reprezentantii entitatilor publice si private (apartinand mediului ONG) din Romania care doresc sa intre in contact cu entitati din Norvegia, Islanda si Lichtenstein in scopul stabilirii de parteneriate pentru a depune propuneri de proiect in cadrul Apelului Coerent, sunt rugati sa descarce si sa completeze formularul de inscriere disponibil AICI (http://www.frds.ro/index.php?id=106) si sa il transmita FRDS pana la data de 25.04.2014, prin e-mail, la adresa evenimente@frds.ro.

Promotorii de proiecte care au identificat deja parteneri din Statele donatoare, pot sa le adreseze acestora o invitatie de a se inscrie pentru participare la seminar, ocazie cu care sa cunoasca mai indeaproape specificul Programului CORAI si al apelului.

Persoanele înscrise/ selectate vor primi o invitatie oficiala, care va cuprinde informatii referitoare la data si locatia in care se va desfasura evenimentul.

In cazul in care vor fi mai multe solicitari de participare decat numarul de locuri avut la dispozitie (cca. 50 de locuri), participantii vor fi selectati in functie de motivatia invocata în Fomularul de înscriere. Facem menţiunea ca participantilor la acest seminar le vor putea fi decontate atat costurile de deplasare, cat si cele de cazare (pentru o singura noapte si doar in cazul participantilor veniti de la distante mai mari de 200 km).