Calendar seminarii de informare în cadrul RO-CULTURA

Data publicării: Vineri, 1 feb 2019

Ministerul Culturii și Identității Naționale, prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP), gestionează Programul RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021. 

Obiectivul general al Programului îl reprezintă consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementul patrimoniului cultural.

Având în vedere faptul că, în perioada următoare se estimează lansarea primelor apeluri de proiecte ce vizează Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice, Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate, respectiv Consolidarea antreprenoriatului cultural și  Dezvoltarea audienței și a publicului, UMP va organiza seminarii regionale de informare după cum urmează:

SEMINARII INFORMARE RO-CULTURA

Locație

Dată eveniment

Locație propusă

Timișoara

marți, 19 februarie

Consiliul Județean Timiș

Cluj-Napoca

joi, 21 februarie

Casino Centrul pentru Cultură urbană

Brașov

joi, 7 martie

Primăria Brașov

Pitești

luni, 11 martie

Consiliul Județean Argeș

Iași

joi, 21 martie

Palatul Culturii

Constanța

miercuri, 3 aprilie

Consiliul Județean Constanța

Scopul acestor seminarii este de a prezenta oportunitățile de finanțare disponibile în cadrul RO-CULTURA, dar și de a înțelege condițiile de finanțare aferente fiecărui apel.

Pentru a participa, cei interesați vor completa și transmite formulare de înregistrare disponibile online pentru fiecare locație. Participanții vor fi selectați în limita locurilor disponibile și vor primi, pe e-mail, invitația la eveniment.