Seminar de identificare de parteneri pentru proiecte de educație incluzivă

Data publicării: Joi, 27 dec 2018

Seminar de identificare de parteneri pentru proiecte de educație incluzivă derulate in parteneriat de entități din România și Norvegia

Fondul Roman pentru Dezvoltare Sociala, în calitate de Operator al Programului “Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor” (Dezvoltare locala), finanțat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, intenționează să organizeze în data de 14 februarie 2019, la Bucuresti, un seminar destinat identificării de parteneri pentru proiecte de educație incluzivă derulate în parteneriat de entități din România și Norvegia.

Acțiunea este organizată în contextul lansării de către FRDS, în luna decembrie 2018, a apelului de propuneri de proiecte ”Educație incluzivă pentru copii și tineri în situații de risc”, finanțat prin Granturile Norvegiene 2014-2021 (pentru detalii click aici).

Seminarul își propune să faciliteze dezvoltarea de relații bilaterale între entități din România și Norvegia, având ca obiectiv imediat stabilirea de parteneriate pentru dezvoltarea și implementarea, în comun, a unor proiecte eligibile în cadrul apelului ”Educație incluzivă pentru copii și tineri în situații de risc”.

Persoanele interesate să participe la seminar sunt rugate ca, până la data de 26 ianuarie 2019, să completeze formularul de inscriere, disponibil la urmatorul link. Precizăm că, în cazul în care vor fi mai multe solicitări de participare decât numărul de locuri avut la dispozitie (65 de locuri), participanții vor fi selectați în funcție de motivația invocată în fomularul de înscriere. Doar persoanele selectate vor primi o invitație oficială, care va cuprinde informații detaliate privitoare la eveniment.

Facem mențiunea că participanților la seminar le vor fi asigurate cazarea și masa de prânz (în ziua evenimentului), respectiv le vor putea fi rambursate costurile de transport. Participanților din România le poate fi asigurată cazarea pentru o singură noapte și doar în cazul celor veniți de la distante mai mari de 200 km. Participanții din Norvegia pot beneficia de cazare pentru două nopți. Cazarea va fi asigurată de organizatori, în hotelul în care vor avea loc lucrările seminarului, pe baza opțiunilor exprimate de participanți în formularul de înscriere. Persoanelor cazate le va fi asigurat și micul dejun.

Precizăm, de asemenea, faptul că evenimentul poate fi anulat, în cazul în care nicio entitate eligibilă din Norvegia nu își exprimă interesul de a participa la eveniment.