Seminare regionale informative

Data publicării: Luni, 18 feb 2019

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului “Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor” (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, organizeaza trei seminare informative regionale adresate entitatilor interesate sa depuna proiecte in cadrul schemei de granturi mici „Acces la finantare”, lansata in luna februarie 2019.

Evenimentele isi propun sa ofere participantilor informatii specifice privind conditiile de finantare a proiectelor ce urmeaza a fi depuse in cadrul schemei de granturi lansate si vor avea loc in:

  • Iasi (jud. Iasi) in data de 20 februarie 2019, seminar dedicat Regiunilor de dezvoltare Nord-Est si Sud-Est. Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate sa completeze formularul de inscriere, disponibil AICI, pana la data de 15.02.2019;
  • Craiova (jud. Dolj), in data de 21 februarie 2019., seminar dedicat Regiunilor de dezvoltare Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov. Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate sa completeze formularul de inscriere, disponibil AICI, pana la data de 16.02.2019;
  • Cluj-Napoca (jud. Cluj), in data de 27 februarie 2019, seminar dedicat Regiunilor de Dezvoltare Vest, Nord-Vest si Centru. Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate sa completeze formularul de inscriere, disponibil AICI, pana la data de 20.02.2019.

Precizam ca, in cazul in care vor fi mai multe solicitari de participare decat numarul de locuri disponibile, participantii vor fi selectati in ordinea inscrierii, limitandu-se participarea mai multor reprezentanti ai aceleiasi organizatii/ institutii. Doar persoanele selectate vor primi o invitatie oficiala, care va cuprinde informatii detaliate privitoare la eveniment. Mentionam ca niciun cost aferent participarii la eveniment nu este suportat de organizatori.