În atenția autorităților locale, Direcțiilor de Sănătate Publică, spitalelor și altor autorităti publice

Data publicării: Miercuri, 30 sep 2020

În atenția autorităților locale, Direcțiilor de Sănătate Publică, spitalelor și altor autorităti publice având ca obiectiv implementarea unor măsuri directe privind îmbunătățirea serviciilor de sănătate în special pentru grupurile vulnerabile (sănătate mama și copil, prevenire boli infecțioase, de exemplu, fără a se limita la tuberculoză, hepatită B și C, HIV / SIDA, COVID-19, prevenirea bolilor netransmisibile), investiții în infrastructura de sănătate preventivă și IT, instruire și campanii de informare și conștientizare.

Apel în valoare de 9 milioane euro deschis începând de azi până pe 4 ianuarie 2021!
Proiectele ce urmează a fi depuse vor avea valori cuprinse între 500.000 și 1.000.000 euro.
Sunt încurajate parteneriate cu persoane juridice publice sau private din România și din statele donatoare (entități publice, ONG-uri, entități private, etc.).
Documentația completă a acestui apel se gasește la acest link.
În perioada în care apelul este deschis, Ministerul Sănătății în calitate de Operator de Program poate oferi potențialilor aplicanți, la cerere, servicii de asistență (informații și clarificări). Potențiali aplicanți pot trimite întrebări prin e-mail la adresa contactsee@ms.ro.
 

Actualizare: 8 decembrie

Modificarile aduse Ghidului Aplicantului sunt urmatoarele:
  • extinderea cu 1 lună a termenului de depunere a aplicațiilor de finanțare, respectiv pana la 04 februarie 2021;
  • menționarea clară că achiziționarea de unități mobile (facilitati mobile) ca ambulante, caravane, cabinete/ laboratoare mobile realizate din containere sau alte materiale este eligibilă;
  • reformularea anexelor 2, 4 si 5 din ghidul solicitantului în sensul extinderii eligibilității asupra modului de executare a lucrărilor de renovare.

Actualizare: 01 februarie

Modificarile aduse Ghidului Aplicantului sunt urmatoarele:

  • extinderea cu 2 luni a termenului de depunere a aplicațiilor de finanțare, respectiv pana la 30  martie 2021;