Conferinta de business si eveniment de matchmaking - „Innovation drives growth”

Data publicării: Miercuri, 18 dec 2019

In data de 22 ianuarie 2020, Innovation Norway in parteneriat cu Enterprise Europe Network, organizează Conferinta de business si evenimentul de matchmaking - „Innovation drives growth”.

Conferința va reuni reprezentanții companiilor private române si companiilor norvegiene pentru a discuta aspecte legate de oportunitățile unei creșteri durabile în sectorul de business.
Aveți o idee care oferă soluții de creștere albastră, verde sau TIC? Căutați un partener cu care să implementați un proiect inovator? Înregistrați-vă în baza de date și rezervați-vă întâlniri B2B!
 
Înregistrare și program:
Participanții la evenimentul de matchmaking se vor înregistra pe platforma evenimentului, unde vor putea de asemenea să își promoveze organizația și proiectele care să genereze interes din partea potențialilor parteneri străini. Companiile interesate vor putea apoi să planifice cât mai multe întâlniri individuale de 20 de minute pentru a-și eficientiza prezența.
Pentru eveniment, vor fi luați în considerare doar participanții care ar fi eligibili pentru proiecte în cadrul SEE și Norvegia.
Companiile vor fi selectate de un comitet consacrat, pe baza criteriilor menționate mai sus. Cele aprobate pentru participare vor fi validate de Innovation Norway și ar putea începe rezervarea întâlnirilor cu viteză B2B.
Detaliile evenimentului sunt disponibile aici
Agenda tentativă a evenimentului este disponibilă la următorul link
Pentru înregistrare, accesati „Register now” din meniu sau de la următorul link
 
Rambursarea cheltuielilor de participare:
Participanti din Norvegia: Participanții norvegieni la eveniment pot primi o sumă forfetară de 1000 EUR de la Innovation Norway care acoperă costurile de călătorie și cazare. Aceasta va fi acordată ca ajutor de minimis, pe baza principiului rambursării. Fiecare participant va fi responsabil pentru rezervarea biletului de avion și a hotelului. Secțiunea de informații practice ar putea fi utilă atunci când aveți in vedere aspectele administrative ale călătoriei este disponibilă la următorul link.
Partyicipanții din România: toate cheltuielile de participare trebuie acoperite de o sumă forfetară de 350 EUR (disponibilă pentru companiile aflate la o distanță de cel puțin 150 km de București). Cheltuielile sunt acoperite de solicitant din fonduri proprii și o cerere de rambursare va fi înaintată către Innovation Norway după ce a avut loc călătoria.
Toate aplicațiile de călătorie ar trebui să se bazeze pe o cerere de rambursare (Request for Reimbursement) și o declarație a ajutorului de minimis (Declaration of De Minimis Aid).