Seminare informative regionale adresate entitatilor interesate sa depuna proiecte in cadrul apelului ”Cresterea incluziunii si abilitarea romilor”

Data publicării: Vineri, 6 sep 2019

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS), in calitate de Operator al Programului “Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor” (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, organizeaza trei seminare informative regionale adresate entitatilor interesate sa depuna proiecte in cadrul apelului de propuneri de proiecte”Cresterea incluziunii si abilitarea romilor” (Enhancing Roma Inclusion and Empowerment).

Apelul ”Cresterea incluziunii si abilitarea romilor”, care va fi lansat de FRDS in luna septembrie 2019, are o alocare financiara totala de 16 milioane de euro si vizeaza promovarea incluziunii sociale, combaterea discriminarii si a rasismului, promovarea schimburilor interculturale si consolidarea capacitatii de sprijinire a dezvoltarii in comunitatile cu procent mare de etnici romi.

Evenimentele regionale de informare isi propun sa ofere participantilor informatii specifice privind conditiile de finantare a propunerilor de proiecte ce urmeaza a fi depuse in cadrul apelului si vor avea loc in:

  • Cluj-Napoca (jud. Cluj), in data de 11 septembrie 2019 - seminar dedicat factorilor interesati din regiunile de dezvoltare Vest, Nord-Vest si Centru. Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate sa completeze formularul de inscriere, disponibil AICI.
  • Craiova (jud. Dolj), in data de 13 septembrie 2019 - seminar dedicat factorilor interesati din regiunile de dezvoltare Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov. Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate sa completeze formularul de inscriere, disponibil AICI.
  • Iasi (jud. Iasi), in data de 17 septembrie 2019 - seminar dedicat factorilor interesati din regiunile de dezvoltare Nord-Est si Sud-Est. Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate sa completeze formularul de inscriere, disponibil AICI.

Precizam ca, in cazul in care vor fi mai multe solicitari de participare decat numarul de locuri disponibile, participantii vor fi selectati in ordinea inscrierii lor, limitandu-se participarea mai multor reprezentanti ai aceleiasi organizatii/ institutii. 

Doar persoanele selectate vor primi o invitatie oficiala, care va cuprinde informatii detaliate privitoare la eveniment (locatie, agenda etc.).

Mentionam ca niciun cost aferent participarii la eveniment nu este suportat de organizatori.