Se prelungește suspendarea apelului pentru inițiative bilaterale „Timișoara Capitala Europeană a Culturii 2021” – Granturile SEE și norvegiene

Data publicării: Miercuri, 19 feb 2020

Actualizare: 24.06.2020 - Suspendarea apelului „Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2021” se prelungește pe perioadă nedeterminată datorită restricțiilor impuse de COVID-19 și nesiguranța cu care se confruntă în acest moment organizatorii evenimentelor bilaterale. Apelul va putea fi reluat în momentul în care va fi disponibil un calendar clar de desfășurare a acestui eveniment, ca urmare a deciziei finale luate de Uniunea Europeană și autoritățile române în acest sens.

 

Actualizare: 24.03.2020 - apelul se suspendă pentru o perioadă de 3 luni.  Decizia a fost luată ca urmarea a incertitudinii și riscurilor legate de implementarea activităților bilaterale în contextul pandemiei COVID-19. După ce va fi redeschis, termenul de depunere al aplicațiilor va fi extins în consecință.

 

Bugetul disponibil este de 1 mil. euro, grant 100% (nu este necesară cofinanțarea).

Termenul limită de depunere este de 30.09.2020 (ora 16:00, ora României) sau până la epuizarea fondurilor puse la dispoziție.

Depunerea se va face exclusiv on-line pe platforma t2021.eeagrants.ro.

Vor fi finanțate evenimente, seminarii, campanii, festivaluri, expoziții, târguri care să transfere cunoștințe, bune practici etc.

Toate aceste evenimente trebuie să fie în strânsă legătură cu Timișoara 2021 Capitala Europeană a Culturii și derulate în parteneriat cu entități similare din statele donatoare - Norvegia, Islanda, Liechtenstein.

Poate aplica orice entitate publică sau privată, inclusiv ONG-uri, cu personalitate juridică din România și statele donatoare.

Aplicanții pot solicita clarificări la următoarea adresă: eeagrants.bilateral@mfe.gov.ro.

Textul apelului și documentele aferente se regăsesc în link-urile de mai jos:

Instrucțiunile pentru a aplica sunt disponibile în textul apelului și pe t2021.eeagrants.ro.