CHE Cavnic - Increasing Capacity of Small hydro-power plant

Rezultatele proiectului "CHE Cavnic - Increasing Capacity of Small hydro-power plant" au fost creșterea capacității maxime de producere a energiei electrice cu 0,9 Mwh, de la 1,9 Mwh la 2,8 Mwh; retehnologizarea instalațiilor de producere a energiei hidroelectrice a beneficiarului și crearea a două noi locuri de muncă în cadrul micro hidrocentralei

Detalii suplimentare despre proiect →
Cluj panouri cladiri municipale

Primăria Municipiul Cluj-Napoca - 800 de panouri fotovoltice pe clădirile administrative din oraș,  la Colegiul Național Pedagogic Gheorghe Lazăr, Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Tehnologic Alexandru Borza, Baza Sportivă Gheorgheni, Hala Agroalimentară Grigorescu, Hala Agroalimentară IRA și Universitatea Tehnică. 

Detalii suplimentare despre proiect →
Azomures energy

Instalare variatoare de viteză pe cinci motoare cu consum mare de energie în cadrul unităților de producție a îngrășămintelor chimice la Azomures S.A. a dus la reducerea consumului de energie (la 6.975 MWh pe an), a costurilor operaționale cu energia (economie anuala de 578.925 euro), a emisiile de CO2 (2.134 tone/an) și a sporit securitatea aprovizionării.

Detalii suplimentare despre proiect →
Radicstar parc foto

SC Radicstar SA, jud Argeș - finalizare construcție parc fotovoltaic  asiguarea energiei din surse de energie regenerabilă și reducerea amprentei de carbon.

Detalii suplimentare despre proiect →
Compa SA, jud.Sibiu

Compa SA, jud.Sibiu - a implementat un sistem fotovoltaic, cu impact redus asupra mediului, cu o capacitate de 0,99 MWh. Proiecul este primul pas al Compa spre o amprentă de carbon neutră.

Detalii suplimentare despre proiect →
Centrala Oradea don Orione si centrala

Centrala Electrică Fotovoltaică montată la Oradea pe acoperisul Sălii de sport a Liceului Don Orione și Centrala Electrică Fotovoltaică montată la Zece Hotare de Societatea de binefacere Don Orione produc energie la capacitate maximă.

Detalii suplimentare despre proiect →
Aquaserv Tg Mures

AQUASERV Tg Mureș - Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin utilizarea biogazului pentru producere de energie electrică și termică - proiectul a constat in valorificarea biogazului rezultat în procesul de fermentare a nămolului de epurare, pentru generarea de energie electrică şi termică la Staţia de Epurare din Cristeşti - Mureş.   

Detalii suplimentare despre proiect →
MADRUGADA COM SRL investiții în panouri solare

MADRUGADA COM SRL investiții în panouri solare - Societate din localitatea Palota, comuna Sântandrei, Bihor a obținut:  reducerea emisiilor anuale de CO2 ( în tone, CO2 eq. / an): 332,92 tone de CO2eq/an, energie electrică produsă din alte surse regenerabile – fotovoltaice: 1.087,97 MWh/an, 1 sistem fotovoltaic nou cu o capacitatea de 0,90896MW. Locuri de muncă nou create: un loc de muncă nou.

Detalii suplimentare despre proiect →
Fabricarea de mobila folosind energie solara SC ELaborator Feeria SRL

Fabricarea de mobila folosind energie solara la SC ELaborator Feeria SRL, respectiv reducerea costurilor de producție și asigurarea securității energetice.

Detalii suplimentare despre proiect →
Producția de mobilă SIMEX cu ajutorul energiei verzi

Producția de mobilă SIMEX cu ajutorul energiei verzi. Principalele rezultate obținute:  reducerea estimată a emisiilor anuale de CO2: 364 tone de CO2eq/an, producția anuală de energie din surse regenerabile (panouri fotovoltaice): 520 MWh/an, crearea a 3 noi locuri de muncă pentru șomeri sau persoane din categorii defavorizate.

Detalii suplimentare despre proiect →

Arhiva rezultatelor aferente perioadei 2009-2014 o găsiți aici