Transylvanian Moviepreneurs

Transylvanian Moviepreneurs - Proiect de educație antreprenorială, destinat tinerilor profesioniști din industriile creative, pornit din dorința de a le promova, pune în conexiune cu specialiști de top, cu accent pe modele de business din mediul antreprenorial.

Detalii suplimentare despre proiect →
Restaurarea ecosistemelor de turbărie degradate din România

Restaurarea ecosistemelor de turbărie degradate din România. Cele 2 proiecte derulate de Institutul De Biologie București prin Programul RO Mediu vor restaura 19 zone umede/turbării totalizând o suprafață de 802 ha din județele Suceava, Maramureș, Brasov, Sibiu.

Detalii suplimentare despre proiect →
Endless Present | Limited Future

6 orașe, 10 școli, peste 124 de participanți, 10 profesori, 5 traineri, 72 de ateliere de bandă desenată și storytelling, 108 lucrări de bandă desenată, 6 expoziții de artă locale, 12 filme de animație, 1 tabără urbană și un număr infinit de zâmbete - Un super proiect intitulat Endless Present | Limited Future.

Detalii suplimentare despre proiect →
Acrobații – 7 zile din viața unor profesori de țară

Acrobații – 7 zile din viața unor profesori de țară|Teatrul evreiesc de Stat București este cea de-a 3-a producție teatrală din cadrul proiectului Perifeeria – Stagiunea de Teatru Politic 2021-2022

Detalii suplimentare despre proiect →
Magic Garden Oradea

Proiectul Magic Garden Oradea a constat în realizarea unei expoziții de instalații artistice și multimedia interactive în incinta spațiului, care au la baza conceptului artistic istoria și legendele locului.

Detalii suplimentare despre proiect →
Expoziție inovativă cu bunuri restaurate din colecția Muzeului Teatrului Național București

Costumele, manuscrisele, dar și una dintre rochiile purtate de Regina Maria au fost restaurate în cadrul proiectului “Expoziție inovativă cu bunuri restaurate din colecția Muzeului Teatrului Național București”, expoziție deschisă publicului larg.

Detalii suplimentare despre proiect →

Arhiva rezultatelor aferente perioadei 2009-2014 o găsiți aici